Πατώντας ΕΔΩ, μπορείτε να κατεβάσετε ένα μικρό αρχείο σε μορφή word, το οποίο περιέχει πέντε τραγούδια για το Κατηχητικό, σε μία σελίδα Α4, έτοιμα για εκτύπωση. Το σχετικό αρχείο έστειλε συνάδελφος, τον οποίο και ευχαριστούμε.
Τα τραγούδια είναι τα εξής:
  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΦΩΛΙΑ
  3. ΠΑΤΡΙΔΑ, ΗΛΙΟΣ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ
  4. ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ
  5. ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΙ
Ακολουθεί η προεπισκόπηση του αρχείου:



Σύμφωνα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβαμε από αναγνώστρια του ιστολογίου, το τραγούδι "Θαλασσοπόροι" ανήκει στην Χριστιανική Μαθητική Ομάδα Στομίου Λαρίσης της Αδελφότητας Θεολόγων "Η Ζωή" (κασέτα "Τιβεριάδα").

4 σχόλια:

Anonymous είπε...

Καλημέρα & καλή χρονιά! Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας... Καλό θα ήταν όμως να φροντίζετε να αναγράφετε την πραγματική πηγή του υλικού σας, καθώς πολλά από τα τραγούδια που δίδετε στο site δεν ανήκουν στη ΧΦΔ, αλλά στις ΧΜΟ που ανήκουν στη ΖΩΗ & όχι στο ΣΩΤΗΡΑ. Καθώς υπήρξα κατασκηνώτρια & στέλεχος στις κατασκηνώσεις της ΖΩΗΣ, φαίνεται πολύ άσχημο το υλικό μας να διοχετεύεται από άλλους, χωρίς άδεια από αυτόν που το έφτιαξε και να αλλοιώνεται ο τίτλος ή ακόμα και οι στίχοι των τραγουδιών (βλ. "Ειρήνη του Θεού" & "Διακόνισσες"(όχι Διάκονοι)-τα δύο αυτά τραγούδια ανήκουν σε κατασκηνώσεις θηλέων της Ζωής(Βραώνα). Επίσης στις ΧΜΟ ανήκουν οι Θαλασσοπόροι (κασσέτα Τιβεριάδα από ΧΜΟ Στομίου Λαρίσης) & "της Αμπέλου το γέννημα"-(ΧΜΟ αρρένων-Παρνασσός, κασσέτα Θαβώρ) Θα ήταν καλό να αποκατασταθεί η προέλευση των τραγουδιών. Ευχαριστώ.

ΚΑΤΗΧΗΤΗΣ είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Στις αναρτήσεις των τραγουδιών που μας αναφέρατε έχει ήδη προστεθεί η σχετική σημείωση για την προέλευση αυτών των τραγουδιών.

Ανώνυμος είπε...

''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ''
Επειδή το τραγούδι ''Θαλασσοπόροι''
μου αρέσει πάρα πολύ, θα ήθελα να με ενημερώσετε ποιος έγραψε τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών και που μπορώ να βρώ και το cd με όλα τα τραγούδια ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Υ.Γ. Εαν γνωρίζει και κάποιος άλλος φίλος/η, μπορεί να με ενημερώσει !!!

''ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ''

Ανώνυμος είπε...

To τραγούδι "θαλασσοπόροι" βρίσκεται στην κασέτα των ΧΜΟ Λάρισας
και δεν υπάρχει σε cd !

Όσο για τη μουσική την έχει γράψει ο Επαμεινώνδας Μανδηλάς και τους στίχους ο Νίκος Σαμαράς.